Gatto_zzz.gif(604 × 32 kovečuággá, 9 KiB, MIME-tijppâ: image/gif, kiärdoo, 38 kehystä, 6,1 s)

Taat tiätuvuárkká lii juohhum saajeest Wikimedia Commonsist já eres projekteh sättih kevttiđ tom. Tiäđuh tiätuvuárhá kuvvimsiijđost uáinojeh vyellin.

Čuákánkiäsu

Kuvvim
Italiano: Animazione GIF di un gatto stilizzato.
Peivim 20. cuáŋuimáánuta 2006 (alkuperäinen tallennuspäivä)
Käldee
English: recording of oneko.
Rähtee GayGuy projektissa Wikipedia kielellä italiakielâ

Liiseens

GNU head Puávtáh kopijistiđ, levâttiđ já/teikâ mutteđ taan äššikirje GNU Free Documentation License -liiseens versio 1.2 tai majemui iävtui vyelni, moh láá almostittum Free Software Foundation peeleest; ij kuoskâ muttuuhánnáá soojijd, ij ovdâlohe teevstâid ige kirjelohe teevstâid. Kopio taan lisensist lii finniimist saajeest GNU Free Documentation License. Teokseen sovelletaan englanninkielisen Wikipedian vastuuvapauslauseketta.
VRT Wikimedia

Tämän teoksen käyttölupa on hyväksytty ja arkistoitu Wikimedia Foundationin VRT-järjestelmään. Voit lukea sen tikettinä #2006042010018201 jos sinulla on VRTS-tili. Jos olet Commonsin normaali käyttäjä ja haluat kysyä jostakin luvasta tai varmistua luvan oikeellisuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä VRT-vapaaehtoiseen tai jätä viesti VRT-ilmoitustaululle. Jos haluat käyttää tätä teosta jossain muualla, ole hyvä ja lue ohjeet täällä.

Linkki tikettiin: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2006042010018201
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Alkuperäinen tallennusloki

Alkuperäinen tallentaja oli GayGuy projektissa Wikipedia kielellä italiakielâ. Siirretty projektista it.wikipedia Commonsiin käyttäjän TintoMeches toimesta työkalulla CommonsHelper.

Alkuperäinen kuvaussivu oli täällä. Käyttäjätunnukset alla viittaavat kohteeseen it.wikipedia.
  • 2006-04-20 00:15 GayGuy 604×32× (9101 bytes) L'immagine è di proprietà di [[GayGuy]], titolare del portale [[http://www.gayguy.it/]]. Può essere liberamente utilizzata da tutti indicandone la fonte. ~~~

Koveteevstah

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää suomâkielâ

20. cuáŋuimáánu 2006

Tiätuvuárhá historjá

Peeivi colkkâlmáin uáináh, maggaar tiätuvuárkká lâi eidu talle.

Peivimeeri/TijmeMiniatyyrkoveOoláádmudohKevtteeKomment
táálááš21. skammâmáánu 2013 tme 17.52Miniatyyrkove 21. skammâmáánu 2013 tme 17.52 vyerkkejum versiost604 × 32 (9 KiB)File Upload Bot (Magnus Manske)Transfered from it.wikipedia by User:TintoMeches using CommonsHelper

Taat tiátuvuárkká ij kevttuu mongin siijđost.

Tiätuvuárhá kevttim ubâ systeemist

Metadata