Algâalgâlâš tiätuvuárkká(884 × 891 kovečuággá, 506 KiB, MIME-tijppâ: image/png)

Taat tiätuvuárkká lii juohhum saajeest Wikimedia Commonsist já eres projekteh sättih kevttiđ tom. Tiäđuh tiätuvuárhá kuvvimsiijđost uáinojeh vyellin.

Čuákánkiäsu

Tämä tyyppiä road map oleva kuva pitäisi luoda uudelleen SVG-tiedostoksi vektorigrafiikan avulla. Tällä tiedostotyypillä on monia vahvuuksia, sivulta Commons:Media for cleanup löytyy lisätietoja. Jos tästä kuvasta on jo olemassa SVG-versio, ole ystävällinen ja tallenna se tänne. SVG-tiedoston tallentamisen jälkeen vaihda tämä malline mallineeseen {{vector version available|uusi kuvan nimi.svg}}.

Čuákánkiäsu

Kuvvim
English: Marrakech map
Peivim
Käldee http://www.maps-for-free.com/
Rähtee Modified by Dr. Blofeld
Kevttimvuoigâdvuotâ
(Taan tiätuvuárhá kevttim)
http://www.maps-for-free.com/html/about.html (OSM)

Liiseens

Tämä kuvakaappaus sisältää vain yksinkertaisia geometrisia kuvioita tai lyhyen tekstinpätkän eikä lainkaan teoskynnyksen ylittäviä osia, tai tietokoneohjelman tekijänoikeuksien haltija on lisensoinut ohjelman vapaalla lisenssillä, joka sallii kenen tahansa käyttää, kopioida, muokata ja jakaa tietokoneohjelmaa vapaasti, myös kaupallisiin tarkoituksiin. Sitämyöten tämä kuvakaappaus noudattaa Commonsin käytäntöä, ja voit käyttää sitä vastikkeetta lisenssin suomin vapauksin. Tarkempien tietojen vapaasta lisenssistä tulisi olla ilmoitettuna tällä sivulla. Vapaan ohjelmiston lisenssi:

GNU head

Tämä teos on vapaata ohjelmistoa; voit levittää ja muokata sitä Free Software Foundationin julkaiseman GNU General Public License -lisenssin version 2 tai minkä tahansa uudemman version alaisena. Tätä teosta levitetään siinä toivossa että siitä olisi hyötyä, mutta mitään takuita ei anneta, ei edes myyntikelpoisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen. Lisätietoja saat GNU General Public License -lisenssin versiosta 2 ja versiosta 3.

Vapaa lisenssi koskee vain kuvakaappauksessa näkyvän tietokoneohjelman tekijänoikeutta. Jos kuvakaappauksessa näkyy osia jotka eivät ole suoraa seurausta tietokoneohjelman koodista, esimerkiksi tekstiä, grafiikkaa tai valokuvia, on niiden tekijänoikeudellinen asema ilmoitettava erikseen tällä sivulla. Kaiken kuvakaappauksessa näkyvän on alitettava teoskynnys tai oltava vailla tekijänoikeuden suojaa taikka lisensoitu vapaalla lisenssillä. Katso tekijänoikeuskäytäntö lisätietoja varten.


w:smn:Creative Commons
nommâdem
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä.
Pyevti:
  • jyehiđ – kopijistiđ, levâttiđ já oovdânpyehtiđ pargo
  • remiksađ – vaalmâšt muttum pargoid
Čuovvovaš iävtuin:
  • nommâdem – Tun koolgah adeliđ hiäivulávt nommâalmottâs, liiŋkâ lisensân já almottiđ, láá-uv teekstân tohhum nubástusah. Tun uážuh porgâđ taam puoh tohálâš vuovijgijn, mut ij toin naalijn, et oro et lisensadeleijee lii tuárjumin tuu pargo teikâ suu pargo kevttim.

Koveteevstah

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää suomâkielâ

8. roovvâdmáánu 2012

MIME-tyyppi suomâkielâ

image/png

Tiätuvuárhá historjá

Peeivi colkkâlmáin uáináh, maggaar tiätuvuárkká lâi eidu talle.

Peivimeeri/TijmeMiniatyyrkoveOoláádmudohKevtteeKomment
táálááš9. roovvâdmáánu 2012 tme 00.23Miniatyyrkove 9. roovvâdmáánu 2012 tme 00.23 vyerkkejum versiost884 × 891 (506 KiB)Blofeld Dr.{{Information |Description ={{en|1=g}} |Source =g |Author =g |Date =g |Permission = |other_versions = }}

Čuávuvâš sijđo kiävttá taam tiätuvuárhá:

Tiätuvuárhá kevttim ubâ systeemist

Čuávuvááh eres wikih kevttih taam tiätuvuárhá.